Hva du ikke må pakke når du drar på tur

Turer er alltid morsomt og spennende, og det er veldig vanskelig å være sikker på at du er pakking de riktige tingene eller ikke. Mens du kanskje ønsker å ta massevis av ting som du føler du trenger, bør reise lys være ditt motto. Følgende er noen ting som du ikke bør pakke når du skal på tur:

Ingen bøker

keine_buecher

Last dem ned i en eBook format hvis du virkelig ønsker å lese en bok, men du vet veldig godt at du ikke skal lese mye. Det er for mange steder å se og utforske å sitte rundt og lese bøker og sin klumpete skjemaet vil ta opp for mye plass.

Ingen toalettsaker eller håndklær

stapel-grau

Hoteller presentere deg med gratis toalettsaker og håndklær så ikke kaste bort plass ved å bringe dem sammen. Håndklær spesielt er ekstremt klumpete og kan ta opp mye plass. Hvis du føler at du kan reise på steder der du ikke vil ha tilgang til disse toalettsaker, sørg for at du bærer dem i den minste størrelsen mulig.

Ingen verdifulle gjenstander

Ikke ta med smykker med deg på ferie. Selv om du klarte å lykkes unngå lommetyver, kan lykken renne ut, og du kan miste dem. Ikke ta noe med affeksjonsverdi heller. Du ville føle seg fryktelig å vite at du har glemt din favoritt bok eller bamse på et hotell i et annet land, og det er ingen måte å få dem tilbake.

Lett slitasje formelle klær

Du kan bli planlegger å delta på noen formelle steder, men sørge for at de formelle skjorter eller kjoler er rynke bevis og har en automatisk økning. Ellers, de krever for mye vedlikehold, og du kan eller ikke har tilgang til et strykejern. Videre, det er virkelig ingen måte å pakke dem uten å brette dem slik rynke bevis klær er det beste alternativet.

Ingen Useriøse eller Rest Klær

Du ønsker kanskje å ta din favoritt klær element med deg, men du bør motstå trangen hvis de er upraktisk.

En tung ull frakk som kan være din favoritt vil være en klumpete tillegg til bagasjen din, og vil ta opp unødvendig plass. Men ikke pakk dine favoritt kanin tøfler heller. Selv om de ikke kan ta opp mye plass, hvis du føler for sjenert til å bruke dem, er det ingen bruk for å holde dem i ryggen pack.

Kilde
http://www.independenttraveler.com/travel-tips/europe/what-not-to-pack
http://www.skyscanner.net/news/what-not-pack-10-things-you-really-shouldnt-take-holiday
http://www.travelblogs.com/articles/18-things-you-dont-need-on-your-packing-list