Attraksjoner Riga

Riga er hovedstaden i Latvia, og den nest største i den østlige Øster. Den har om lag en tredjedel av sentrum landets befolkning. The Place opplever noen veldig store restaureringsprosjekter på mange av sine bygninger for tiden. De tingene som folk er stort sett trukket av i Riga er sine gamle byer og unike atmosfæren over alt annet. Følgende er noen av de største attraksjonene.

Aglona Basilica

Den Aglona Basilica er bygget på slutten av barokk stil og støtter to tårn, som tilfeldigvis er 60 meter høy. Buer, lyskene, hvelv, har dette historiske stedet det hele tatt. Å være en av de mest hellige stedene i verden, har kirken noen store skatter som samling av malerier av der “Vår Miraculous Lady Of Aglona ‘er ett. At bestemt maleri er avdekket bare under religiøse anledninger eller festivaler som kunstverket er antatt til båtplass helbredende krefter.

Cesis Gamlebyen

Cesis gamle byen ligger i sentrum av Vidzeme og er en må se destinasjon i seg selv. Det er åpenlyst kalt som den mest fantastiske byen i hele Latvia som det havner middelalderslott og parker pluss selv bygninger og hus har alle de gamle røde fliser på tak og en arkitektur som inkorporerer Tilknyttede meter. Hvilke slags gir byen som overdådig og romantisk appell.

Noen av de monumentale steder i denne byen er St. Johns kirke, som en gang var den største kirken i hele Latvia. En annen er den Cesis slott som har blitt ombygd og utvidet et par ganger.

Den Turaida Museum Reserve

Den Turaida Museum Reserve er rett og slett fantastisk. De 42 hektar land etterlater ingen plass med sin dominerende skjønnhet av arkitektoniske, arkeologiske funn, og kunstneriske monumenter av historisk betydning. Besøkende kan se alt dette fra den rettidige utstillinger de tilbyr og de aktivitetene som er konsentrert om bevaring av kulturell verdi.

Turaida betyr “Guds fjell” i den gamle tunge av de tidligere Livland innbyggere. Det første som tiltrekker folk til dette stedet er det naturskjønne landskapet og måten bygningene er plassert som om stigende fra mellom det store løvverk.

Milda

mild

Den beryktede Frihetsmonumentet i Riga, også kjent som Milda, står som en nasjonalhelligdom for latviere. Den ble laget i 1935 basert på design av Karlis Zale. Det første du kanskje legge merke til om Monument er de tre stjernene i skulptur jomfruer hånd, disse tre skildrer de tre regionene i landet. Lokalbefolkningen i dag plasser blomster på sin base, noe år siden var nok til å deportere noen til Sibir. Frisene som er laget på bunnen av skulpturen betegne latviere synge.

Jugendstil

Art Noveau bygninger er virkelig noe. De fleste av bygningene som ligger sentralt i Riga. Utseendet er ekstremt spennende. Mange av disse bygningene ble gjort av M Eisenstein som er far til den berømte filmregissøren Sergej Eisenstein. Hvis du spør rundt de sentrale gatene i denne byen og se på husene vil du legge merke til at den er dekorert med en vakker kombinasjon av ting som Steeple, klokker osv.

The Presidents Castle

Riga slott ble grunnlagt etter den gamle Konventa Seta ble ødelagt.  Slottet akkurat nå blir bebodd av presidenten i Latvia og stolt holder det nasjonale flagget. Den beste delen om dette palasset er at den huser flere museer inni den, som museet for musikk, teater, utenlandsk kunst og historie.

Kilder
http://www.latvia.travel/en/sight/turaida-museum-reserve
http://wikitravel.org/en/Riga
http://www.latvia.travel/en/sight/cesis-old-town
http://www.latvia.travel/en/sight/aglona-basilica