Vad man inte ska packa när man går på en resa

Resor är alltid roligt och spännande och det är mycket svårt att se till att du packa rätt saker eller inte. Även om du kanske vill ta en ton av saker som du känner att du kan behöva, ska resa lätt vara ditt motto. Följande är några saker som du inte ska packa när du ska på en resa:

Inga böcker

keine_buecher

Ladda ner dem i en e-bok-format, om du verkligen vill läsa en bok, men du vet mycket väl att du inte kommer att läsa mycket. Det finns för många platser att se och utforska för att sitta och läsa böcker och deras skrymmande formen kommer att ta upp för mycket plats.

Inga toalettartiklar eller handdukar

stapel-grau

Hotell presentera dig med gratis toalettartiklar och handdukar så inte slösa utrymme genom att föra dem tillsammans. Handdukar i synnerhet är extremt skrymmande och kan ta upp mycket utrymme. Om du känner att du kan resa på platser där du inte kommer att ha tillgång till dessa toalettartiklar, se till att du bär dem i den minsta möjliga storleken.

Inga Värdefulla försändelser

Ta inte med dina smycken med dig på din semester. Även om du lyckats framgångsrikt kringgå ficktjuvar, kan lyckan slut och du kan förlora dem. Ta inte med något med affektionsvärde heller. Du skulle känna hemskt att veta att du har glömt din favoritbok eller nalle på ett hotell i ett annat land och det finns inget sätt att få tillbaka dem.

Easy Wear Formella Kläder

Du kanske planerar att delta i några formella platser men se till att de formella skjortor och klänningar är rynka bevis och har en automatisk veck. I annat fall kräver de för mycket underhåll och du kan eller inte har tillgång till en kläder järn. Dessutom, finns det verkligen inget sätt att packa dem utan att vika dem så skrynkla Säkra kläder är det bästa alternativet.

Inga Oseriöst eller sista minuten Kläder

Du kanske vill ta din favorit kläder objekt med dig, men du borde verkligen motstå frestelsen om de är opraktiska.

En tung yllekappa som kan vara din favorit blir ett skrymmande tillägg till ditt bagage och tar upp onödigt utrymme. Dock inte packa din favorit kanintofflor heller. Även om de kanske inte tar upp mycket plats, om du känner för blyg för att bära dem, det är ingen idé att hålla dem i din ryggsäck.

Källa
http://www.independenttraveler.com/travel-tips/europe/what-not-to-pack
http://www.skyscanner.net/news/what-not-pack-10-things-you-really-shouldnt-take-holiday
http://www.travelblogs.com/articles/18-things-you-dont-need-on-your-packing-list