Rome Airport

Översikt

Airport Rom

Roms flygplats, officiellt kallat Leonardo da Vinci International Airport (IATA-kod: FCO) är den sjätte mest trafikerade flygplatsen i Europa och den största i Italien. Varje år mer än 37 miljoner passagerare passerar Rome Airport på inhemska och internationella destinationer. Trots att namnges Rome Airport, är den historiska staden som ligger 35 kilometer bort!

Kort historik

Rom flygplats invigdes 1961 och har fyra banor att rymma tung passagerartrafik. Fyra terminaler finns på Roms flygplats till direkta passagerare till lågprisflygbolag, internationella flygningar och väljer flygbolagen.

Faciliteter

Många persontrafik är tillgängliga via de fyra terminaler och kan lätt hittas med gott tecken och meddelanden. Gästerna har användningen av olika informationskiosker idealiskt beläget i hela terminalerna för att ge anvisningar till biluthyrning skrivbord, säkerhet, restauranger, affärer – att sälja internationella och inhemska varor – och lounger.

Biluthyrning

mietwagen

Passagerare kan lätt hitta och komma åt biluthyrning skrivbord ligger inom ankomsthallarna i inrikes-och utrikesterminalerna. Många av de stora företagen ger ett varierat utbud av märken och modeller för att tillgodose behov och budget – inkluderar Hyrbilrom.se, Maggiore, Europcar och Sixt. Jämför de olika priser och alternativ genom att besöka:

www.hyrbilguiden.se/italien/rom.php
www.hertz.se/rentacar/hyrbil/italien/rom
www.biluthyrning24.se/italien/rom-flygplats.php
www.opodo.se/billig-hyrbil-rom-italien
www.hyrbil-flygplats.se/italien/rom-fiumicino-flygplats.php
www.italienhyrbil.se/biluthyrning/rom.php

Rom är en av de mest reste destinationer i världen, så det är viktigt att reservera transport innan de anländer till staden. Förbokning rekommenderas genom de olika hyrbils webbplatser eller genom att fylla i researrangemang över telefon. Hyra bord är inte öppna 24 timmar om dygnet, så ett besök på en off-site biluthyrning kontor kan vara nödvändigt att plocka upp biluthyrning efter timmar.

För ytterligare information, se till att besöka den Rome Airport hemsida http://www.adr.it/web/aeroporti-di-roma-en-/pax-fco-fiumicino eller nå anläggningarna via telefon på +39 06 6595 .Rome Airport ligger på Via dell ‘Aeroporto di Fiumicino Roma, Italien.

Referenser
Rom Flygplats – http://www.adr.it/fiumicino
Rom Flygplats – http://www.rome-airport.info/
Avis – http://www.avisautonoleggio.it/Autonoleggio/Europa/Italia/Roma/Aeroporto-di-Roma-Fiumicino